3ος Κύκλος Σεμιναρίων : ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ & ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Η Μονάδα Έρευνας για την Ευρωπαϊκή & Διεθνή Πολιτική του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το Γ’ Κύκλο Σεμιναρίων με θέμα: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ & ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, υπό τον συντονισμό του Αναπληρωτή Καθηγητή και Πρόεδρου του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών κ. Σωτήρη Ντάλη.

Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα :

Διπλωματία στην Ψηφιακή Εποχή. Προκλήσεις και Ευκαιρίες.

Εισηγήτρια του δεύτερου σεμιναρίου θα είναι η πρέσβης επί τιμή, κα Κατερίνα Μπούρα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (Γρ. Λαμπράκη 8) την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, από τις  6:30 έως 9:00 μ.μ.Η κυρία Μπούρα,από το 1984 έως το 2019, έχει υπηρετήσει σε διπλωματικές θέσεις, μεταξύ άλλων, στη Λευκωσία, στο Λονδίνο, στο Συμβούλιο της ΕΕ, στη Ν. Υόρκη και διετέλεσε Πρέσβης της Ελλάδας στον Λίβανο, στα ΗΑΕ και Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στα Ηνωμένα Έθνη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Μ.Α. από τη Σχολή Σλαβονικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και διδακτορικού διπλώματος στην Ιστορία από το King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης η οποία υλοποιείται στα πλαίσια του έργου «Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα κάνει η κα Βάνα Αγγελοπουλου Μανωλάκη, Δνουσα Σύμβουλος του Κ.Ε.Κ. Γεννηματάς.

Τα σεμινάρια αφορούν προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές, ερευνητές, στελέχη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, νομικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και γενικότερα πτυχιούχους ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προεγγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του  ΚΕΚ Γεννηματάς:  www.kek-gennimatas.gr

Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing