Μεγάλη τιμή για την Ελληνίδα ερμηνεύτρια η επιλογή της από την οργανωτική επιτροπή του 38ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Μεσογειακών χωρών της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο, η οποία αποφάσισε να τιμήσει κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της διοργάνωσης, την -γεννημένη στην Αλεξάνδρεια- Άλκηστη Πρωτοψάλτη, για την συνολική προσφορά της στον Ελληνικό Πολιτισμό. 

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν στη Μεγάλη Αίθουσα  Εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας, το βράδυ της Τετάρτης  5 Οκτωβρίου 2022, παρουσία εκατοντάδων θεατών. Με βαθιά συγκίνηση, η ερμηνεύτρια πήρε το λόγο και είπε με τέλεια άρθρωση στ΄ αραβικά «Αγαπώ την Αλεξάνδρεια», κλέβοντας τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του εκδηλωτικού κοινού. 

Στη συνέχεια η κα. Πρωτοψάλτη δήλωσε από μικροφώνου: «Είμαι συγκινημένη, πολύ συγκινημένη, μ’ αυτήν την μεγάλη τιμή και την αφιερώνω στους γονείς μου, οι οποίοι δεν είναι πια ανάμεσά μας. Γεννήθηκα στην Αίγυπτο, που είναι το αγαπημένο μου μέρος, αλλά η Αλεξάνδρεια είναι στην καρδιά μου. Έχω ένα όνειρο.  Ελπίζω μια μέρα να τραγουδήσω στο φως, στις Πυραμίδες. Ευχαριστώ την Αίγυπτο, Ευχαριστώ την Αλεξάνδρεια». 

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing