Μπάμπης Στόκας: Η ξεχωριστή προακρόαση του νέου του album
«Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά»… στις 6 Ιουνίου!

Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, ο Μπάμπης Στόκας παρουσίασε σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και των ραδιοφώνων τη νέα του δισκογραφική δουλειά, «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Oxygen, σε λίγες ημέρες.

Το «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά» είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Μπάμπη Στόκα εδώ και 12 χρόνια. Περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, σε μουσική και στίχους, τόσο του Μπάμπη Στόκα, όσο κι άλλων δημιουργών και θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 6 Ιουνίου


Ηλίας Μπενέτος – Μπάμπης Στόκας

«Πέρσι καθόμουν στο σπίτι και τρόμαξα λίγο όταν συνειδητοποίησα ότι έχω τόσα χρόνια να βγάλω προσωπικό δίσκο, παρά το ότι έχω κάνει τραγούδια και άλλα πράγματα με φίλους. Άρχισα να ψάχνω τραγούδια που είχα γράψει αλλά ήταν στο συρτάρι, καθώς και νέο υλικό», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης. 

«Εδώ κι ένα χρόνο παλέψαμε μία δουλειά, που ονομάτισε “Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά”. Έχει 11 τραγούδια, όσα τελικά έμειναν από την προσπάθεια που καταβλήθηκε. Η ομορφιά του εγχειρήματος είναι ότι υπήρξε μία ομάδα ανθρώπων, οι μουσικοί του Μπάμπη που έπαιξαν, αλλά και άνθρωποι που έρχονταν για μία συγκεκριμένα δουλειά, που έμπαιναν στην παρέα για μία συγκεκριμένη δράση και, αυτό, πιστέψτε με, δεν είναι το πλέον συνηθισμένο», ανέφερε από την πλευρά του ο διευθυντής παραγωγής του δίσκου, Ηλίας Μπενέτος.


Μπάμπης Στόκας – Γιώργος Καραδήμος

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που έγινε στο Antart Studio, ακούστηκαν όλα τα κομμάτια του album, αλλά και προβλήθηκε το video για ένα από αυτά, το «Καλός Και Κακός Καιρός», που θα αποκαλυφθεί στο YouTube αυτή την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, χαρίζοντας στους παριστάμενους την ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία του «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά».


Γιώργος Γκάβαλος – Μπάμπης Στόκας

Εκτός από τους δημοσιογράφους και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς παρόντες ήταν μέλη από την ομάδα της Panik και συντελεστές του δίσκου, ο Γιώργος Καραδήμος με τον οποίο ο Μπάμπης Στόκας έχει κάνει ντουέτο, ο Γιώργος Γκάβαλος που σκηνοθέτησε το video «Καλός Και Κακός Καιρός», καθώς και η εικαστικός Στεφανία Μπρέγιαννη, από έργο της οποίας φιλοτεχνήθηκε το εξώφυλλο του album. 


Ηλίας Μπενέτος – Στεφανία Μπρέγιαννη – Μπάμπης Στόκας

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing