ΞΕΚΙΝΑΕΙ σε ένα μήνα από σήμερα Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ στον Μελωδία Ρόδου 103.7 από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Ο Νίκος Μουρατίδης γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά και ενώ σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου τον απορρόφησε ο κόσμος της μουσικής. Δούλεψε σε εταιρίες δίσκων, στο ραδιόφωνο, ως δημοσιογράφος γράφοντας για μουσική ενώ παράλληλα έχει επιμεληθεί και έχει κυκλοφορήσει δεκάδες συλλογές cd. Διετέλεσε στέλεχος στις δισκογραφικές εταιρίες Polygram, CBS, EMI και Universal περνώντας από όλα τα πόστα: Δημόσιες σχέσεις, παραγωγή και A&R manager. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου. Έχει γράψει αρκετά σενάρια για την τηλεόραση, έχει πάρει και βραβείο σεναρίου, έχει συνεργαστεί σαν αρθρογράφος στα περισσότερα έντυπα, και έχει εκδώσει 6 βιβλία.

– Τα τελευταία χρόνια τον διαβάζουμε καθημερινά στο πολύ πετυχημένο blog του www.nikosonline.gr

– Αρθρογραφεί στο Ogdoo.gr και στα Parapolitika.gr, όπως επίσης κάθε Σάββατο στις εφημερίδες ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και ON TIME.

Στο ραδιόφωνο έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα ξεκινώντας από το Β΄ πρόγραμμα της ΕΡΤ και συνέχισε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: Ant1 Radio, KLIK FM, Best, Real FM και ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM.

Από τις 12 Νοεμβρίου του 2022 ο Νίκος Μουρατίδης μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Μίχαλου, ξεκινάει συνεργασία με τον Μελωδία 103.7 Ρόδου. Θα παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο 6μμ-8μμ την εκπομπή Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ και το καθημερινό 5λεπτο ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ που θα είναι το Χρονολόγιο της ημέρας.

Θα αρθρογραφεί επίσης στο site του σταθμού, το οποίο ανανεώνεται και θα γίνει ένας τόπος ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Αλλά υπάρχουν κι’ άλλες πολλές ιδέες που θα πραγματοποιηθούν στο νησί και τις οποίες θα ανακοινώσουμε σύντομα.

• Για περισσότερες πληροφορίες για την ζωή και την καριέρα του Νίκου Μουρατίδη επισκεφθείτε το επίσημο web site του www.nikosomouratidis.gr

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing