Με την επίτευξη του στόχου και την πλατεία πλημμυρισμένη από τις μωβ μπλούζες και σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, άνθρωποι μας όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων, μικρά παιδιά, μωρά, γονείς, παρέες, παππούδες, γιαγιάδες, σύλλογοι, φορείς, ασθενείς, άνθρωποι που νοσούν από καρκίνο, που τον ξεπέρασαν, που “έχασαν” δικό τους άνθρωπο και φυσικά οι δεκάδες εθελοντές έστειλαν για μια ακόμη χρονιά το δικό τους μήνυμα ενάντια στον καρκίνο.

Το φορητό μηχάνημα υπερηχοτομογράφου, για το οποίο έτρεξαν την Κυριακή το πρωί χιλιάδες συμπολίτες μας, πρόκειται να αγοραστεί από την ΑΜΚΕ «Η Ρόδος για τη Ζωή» το προσεχές χρονικό διάστημα, αφού χάρη στη συμμετοχή του κόσμου για μια ακόμη χρονιά, ο στόχος επετεύχθη και τα χρήματα συλλέχθηκαν.

Η προσέλευση των συμπολιτών μας ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική, με χιλιάδες κόσμου να δίνει «το παρών» στην εκδήλωση- θεσμό για το νησί της Ρόδου.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκη Πύρρος Δήμας, ήταν αυτός που θα έδωσε την εκκίνηση για να ξεκινήσει ο αγώνας, γύρω στις 10:00, ενώ μαζί του ήταν η πρωταθλήτρια στο επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα και ο χρυσός παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταϊγανίδης.

Το συγκρότημα «The Passengers Group», και dj Λουκάς Γιακουμάκης ψυχαγώγησαν τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, από νωρίς το πρωί, ενώ μόλις επέστρεψαν οι δρομείς πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις.

Σε ότι αφορά όσους αγωνίστηκαν, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Άνδρες

Πρώτος: Τσαμπίκος Κουτούζης
Δεύτερος: Γεώργιος Διαμαντάκης
Τρίτος: Γεώργιος Γιακουμάκης

Γυναίκες

Πρώτη: Cath Minally
Δεύτερη: Γεωργία Κωστάκη
Τρίτη: Νεφέλη Μίχουλη

Τα βραβεία για τις περισσότερες πωλήσεις έλαβαν για τη φετινή χρονιά: Το πρώτο βραβείο, οι Πρόσκοποι Ιαλυσού, το δεύτερο, το Λύκειο Κρεμαστής, και τέλος ο Μορφωτικός Σύλλογος Ασκληπιείου, ενώ Ειδικό Βραβείο για τη συμμετοχή του έλαβε το Ειδικό Πειραματικό Σχολείο Ρόδου.

Το “Μουσικό Σύνολο Κρουστών” του Μουσικού Σχολείου, έδωσε τον ρυθμό προκειμένου να ξεκινήσει η καθιερωμένη προθέρμανση με τον γυμναστή της εκδήλωσης κ. Στέργο Κουπάδη, και λίγο αργότερα, η εκκίνηση για το περπάτημα δόθηκε, με χιλιάδες κόσμου να το πραγματοποιούν.

Ο γιατρός του νοσοκομείου, επεμβατικός ακτινολόγος που θα παραλάβει το νέο μηχάνημα, κ. Μάριος Γεωργανάς, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε:

«Το μαζί πιο δυνατό από το εγώ, μπράβο σε όλους τους εθελοντές που πίστεψαν στο όραμα και βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα, μπράβο στους Ροδίτες που σε δύσκολους καιρούς φωνάζουν ότι είναι μια υγιής κοινωνία, μπράβο στην ΑΜΚΕ που για μια ακόμη χρονιά ενώνει και προσφέρει ΖΩΗ, τα καλύτερα μπροστά μας!» δίνοντας και αυτός με τη σειρά του το έναυσμα για να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια για το νοσοκομείο της Ρόδου και κατ’ επέκταση και για τους ασθενείς του.

Το επόμενο ραντεβού, δόθηκε για την πρώτη Κυριακή Νοεμβρίου του 2023 για όλους τους συμπολίτες μας.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing