Το νέο παιδικό τραγούδι του Απόστολου Τσιάρκα σε ερμηνεία του Απόστολου Μόσιου

Ο ταλαντούχος και πολυπράγμων Απόστολος Τσιάρκας παρουσιάζει το νέο του παιδικό τραγούδι με τίτλο «Ο μάγειρας» σε στίχους και μουσική δική του και ερμηνεία του προικισμένου ερμηνευτή και τραγουδοποιού Απόστολου Μόσιου.

Το τραγούδι «Ο μάγειρας» συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό, ευφάνταστο video animation που δημιούργησε ο ίδιος ο τραγουδοποιός, το οποίο έχει σχεδιαστεί για τα παιδιά αλλά είναι απολαυστικό και για τους μεγάλους.

Η αστεία ιστορία του ατζαμή μάγειρα που μπερδεύει τις συνταγές του, εξελίσσεται μέσα από το τραγούδι και τη γεμάτη χρώματα και φαντασία εικόνα. Το άρτιο αποτέλεσμα μας υπενθυμίζει πόσο σπάνια είναι η σοβαρή προσέγγιση της παιδικής ψυχαγωγίας παρ’ όλη την ανάγκη των ίδιων των παιδιών αλλά και των γονιών τους για ποιοτική διασκέδαση.

Η δημιουργία του video animation είναι μία πολύ χρονοβόρα διαδικασία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τον Απόστολο Τσιάρκα και τον καλό του φίλο Απόστολο Μόσιο που ερμήνευσε το τραγούδι με τον ενθουσιασμό και την παιγνιώδη διάθεση που ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την όμορφη αστεία ιστορία.

To τραγούδι «Ο μάγειρας» και το εξαιρετικό video που το συνοδεύει κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/omageiras

Δείτε το Music Video εδώ :

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing