Ας Θυμηθούμε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, ας Στηρίξουμε όλα τα θύματα και ας Δράσουμε για να σώσουμε ζωές.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια θύματα τροχαίων προστίθενται στον τρέχοντα απολογισμό των 50 εκατομμυρίων νεκρών και εκατοντάδων εκατομμυρίων τραυματιών από τον πρώτο θάνατο από τροχαίο δυστύχημα πριν από 125 χρόνια – μια καταστροφή που συνεχίζεται μέρα με τη μέρα σε όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι μια πραγματική πανδημία, που επηρεάζει κυρίως τους ευάλωτους και τους νέους μας, η οποία εκτός από το τραύμα του τραυματισμού και του πένθους έχει επίσης καταστροφικές οικονομικές επιπτώσεις για χώρες, κοινότητες και οικογένειες. Επομένως, κατά τη νέα Δεκαετία Δράσης 2021-2030, η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης θα έχει τον σημαντικό ρόλο να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου μείωσης των τροχαίων ατυχημάτων κατά 50%.

Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ αυτούς που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε τροχαία δυστυχήματα και τις οικογένειες και τους φίλους τους, αναζητούμε καλύτερη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στα θύματα και τους αγαπημένους τους και καλούμε τις κυβερνήσεις και άλλους ενδιαφερόμενους να ΔΡΑΣΟΥΝ για να αποτρέψουν περισσότερες τραγωδίες στο δρόμους του κόσμου.

Αυτή είναι μια σημαντική ημερομηνία για την κοινότητα των ΜΚΟ μας και μια ευκαιρία για εμάς να ενωθούμε με μια φωνή και να μας ακούσουν.

Αυτή η Ημέρα έχει επίσης γίνει ένα σημαντικό εργαλείο για τις κυβερνήσεις και όλους εκείνους των οποίων το έργο περιλαμβάνει την πρόληψη ή την αντιμετώπιση των συνεπειών των δυστυχημάτων, καθώς προσφέρει την ευκαιρία να καταδειχθεί η τεράστια κλίμακα και ο αντίκτυπος των θανάτων και τραυματισμών από τροχαία, ζητώντας να τερματιστεί η Συχνά Τετριμμένη και ακατάλληλη απάντηση σε θάνατο και τραυματισμό από τροχαίο και συνηγορεί για επείγουσα συντονισμένη δράση για να σταματήσει το μακελειό.

Η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων 2022 (WDoR2022), θέτει τα φώτα της δημοσιότητας στη ΔΙΚΑΙΩΣΗ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 
Η επιβολή του νόμου για την οδική κυκλοφορία, η ενδελεχής έρευνα μετά από σύγκρουση για να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα για να αποτραπεί η επανάληψη.

Η ποινική δίωξη όπου χρειάζεται και η αστική αποζημίωση αποτελούν μέρος του συστήματος ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Όταν εφαρμόζεται σοβαρά, δίκαια και με συνέπεια, ένα τέτοιο σύστημα είναι αυτό που ζητούν και επιθυμούν τα θύματα τροχαίων δυστυχημάτων που έχει  τραυματιστεί ή σκοτωθεί ένα μέλος της οικογένειας ως αποτέλεσμα κάποιου νόμου – παράβασης ή αμέλειας, καθώς αποτελεί επίσης βασικό παράγοντα πρόληψη και αυτό θα σήμαινε ότι αντλούνται διδάγματα από τις τραγωδίες τους ώστε να μην επαναληφθούν.

ΔΡΑΣΕΙΣ από την ΕΥΘΥΤΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ

Οι δρόμοι έχουν τις δικές τους ιστορίες

Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ.

Ελάτε μαζί μας:  Να Θυμηθούμε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, να Στηρίξουμε όλα τα θύματα και να Δράσουμε για να σώσουμε ζωές.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα 10:30 στα Πλατανάκια 

Να περπατήσουμε για δρόμους ειρηνικούς χωρίς πόνο.

Να τραγουδήσουμε για τη ΖΩΗ στη ΡΟΤΟΝΤΑ απέναντι από το ΑΚΤΑΙΟΝ μαζί με: Violin : Leida και Djs: Kostas XPaschalis KostasSergio

Θα συμμετέχουν σχολεία:

 1. 8ο Δ.Σ Ρόδου
 2. Δ.Σ Μαλώνας
 3. 1ο Ειδικό Δ.Σ Ρόδου
 4. 1ο Γυμνάσιο Ρόδου
 5. 2ο    Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου
 6. Κολλέγιο Ρόδου
 7. Εκπαιδευτήρια ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
 8. 1ο  Γ.Ε. Λ Ρόδου
 9. 3ο Γ.Ε. Λ Ρόδου
 10. 4ο Γ.Ε. Λ Ρόδου
 11. Γ.Ε. Λ Αφάντου
 12. Γ.Ε. Λ Ιαλυσού
 13. Γ.Ε. Λ Κρεμαστής
 14. Φοιτητικός Σύλλογος Π.Τ.Δ.Ε του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 15. Οι εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου
 16.  Σύλλογος Νοσοκομειακών Ιατρών Γ. Ν. Ρόδου, Αστυνομική Δ/νση Δωδ/σου-Τροχαία, εκπρόσωποι Πυροσβεστικής Ρόδου, πληρώματα έκτακτης ανάγκης(ΕΚΑΒ), Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-ΕΕΣ-Διασώστες,   που αντιμετωπίζουν καθημερινά τις τραυματικές συνέπειες των τροχαίων δυστυχημάτων.
 17. Μέλη της ΕΥΘΥΤΑ
 18. Γονείς Θυμάτων Τροχαίων

Επιμνημόσυνη Δέηση: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 9:30  στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

Χωρίς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ δεν θα υπάρξει ΕΙΡΗΝΗ στους δρόμους

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing