20 χρόνια Ελεάνα Βραχάλη – «Παιδί Δικό Σου»
Νέο Αlbum
Το α’ μέρος της εμβληματικής συλλογής κυκλοφορεί!

Ερμηνεύουν: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Δήμητρα Γαλάνη, Πέγκυ Ζήνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Χρήστος Μάστορας, Γιώτα Νέγκα, Κατερίνα Παράσχου, Αναστάσιος Ράμμος, Μαρίζα Ρίζου, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Άγγελος Τσίγας

Η Ελεάνα Βραχάλη και η Panik Records παρουσιάζουν το α΄ μέρος από την εμβληματική συλλογή «Παιδί Δικό Σου», με την οποία η σπουδαία στιχουργός γιορτάζει τα 20 χρόνια της δημιουργικής παρουσίας της στη δισκογραφία, στη διάρκεια των οποίων μας έχει χαρίσει δεκάδες τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

«20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι. Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι, ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί Δικό Σου”…», αναφέρει η ίδια η Ελεάνα Βραχάλη για το album.

Με το δημιουργικό πνεύμα της και την εξαιρετική πένα της, η Ελεάνα Βραχάλη έχει καταφέρει να εκφράσει κάθε συναίσθημα, γράφοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και παραμένουν διαχρονικά, αφήνοντας το μουσικό τους αποτύπωμα. 

Στο «Παιδί Δικό Σου» σπουδαίοι καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν μερικά από τα θρυλικά τραγούδια που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια η Ελεάνα Βραχάλη. Τους προηγούμενους μήνες, κομμάτια από album αποκαλύφθηκαν σταδιακά γνωρίζοντας εκ νέου την αγάπη του κόσμου και ξεχωρίζοντας στο ραδιοφωνικό airplay, τα digital streams και το YouTube όπου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends και μετρούν εκατομμύρια views.

Το α’ μέρος του «Παιδί Δικό Σου» περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια (με τη σειρά που κυκλοφόρησαν): «Ο Βυθός Σου» – Δήμητρα Γαλάνη«Ανατροπή» – Πέγκυ Ζήνα, «Θάλασσα» – Γιώτα Νέγκα«Κλειδαριές» – Ελευθερία Αρβανιτάκη«Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» – Γλυκερία, «Πάρτα Όλα Δικά Σου» – Γιώργος Μαζωνάκης, «Εγώ Για Δύο» – Χρήστος Μάστορας«Να Είσαι Εκεί» – Μελίνα Ασλανίδου«Καπνός» – Μπάμπης Στόκας και «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη» – Άγγελος Τσίγας και Κατερίνα Παράσχου. Επίσης, περιλαμβάνονται ακόμα τρία -ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα- τραγούδια, τα «Εκδρομή» με ερμηνεύτρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου«Τρέξε» με ερμηνευτή τον Αναστάσιο Ράμμο και «Αν Μου Τηλεφωνούσες» με ερμηνεύτρια την Μαρίζα Ρίζου, τα οποία αποκαλύπτονται ταυτόχρονα και στο YouTube με music videos. 

Σύντομα θα αρχίσει να «ξεδιπλώνεται» και το β΄ μέρος της εμβληματικής συλλογής, συνεχίζοντας το συναρπαστικό ταξίδι στον πλούσιο στιχουργικό κόσμο της Ελεάνας Βραχάλη.

Βρείτε το «Παιδί Δικό Σου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3qITJil
iTunes/Apple Music: https://apple.co/43FAdSq
Deezer: https://bit.ly/465RTrP

Δείτε την album playlist:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing