Στην ΟΠΛΟΘΗΚΗ De Milly (ΕΝΑΝΤΙ ΔΕΗ) όπου ο χώρος φιλοξενεί καλλιτέχνες για να παρουσιάζουν τα έργα τους, εγκαινιάζεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, η 4η Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Άρτεμις Μαντικού-Δρυμάκη με θέμα «ΝΟΣΤΟΣ».

Τα έργα της ως επί το πλείστον που θα παρουσιαστούν, είναι εμπνευσμένα από τον Πλακιά του Ρεθύμνου της Κρήτης, τόπο διαμονής της, εναρμονίζοντας πάντα το πραγματικό με το ουτοπικό. Όνειρο και πραγματικότητα είναι ο τρόπος έκφρασης της Άρτεμις, εδώ και χρόνια, εμπλουτισμένος με συναισθήματα που προβάλλονται μέσα από τις επιρροές και τα βιώματα στο μονοπάτι της ζωής.

Οι προηγούμενες εκθέσεις της πραγματοποιήθηκαν στον Πλακιά Ρεθύμνου της Κρήτης με μεγάλη επιτυχία και μάλιστα πολλά από τα έργα της βρίσκονται στο εξωτερικό. Εκτός από πίνακες, έργα της κοσμούν τοίχους πολλών ξενοδοχείων και Δημοσίων κτιρίων.

Μυήθηκε στη λαδογραφία από τον γνωστό ζωγράφο Γρηγοριάδη Εμμανουήλ σε ηλικία των 15 ετών που ήταν ο εμπνευστής της στο να διευρύνει τους ορίζοντές της και το όνειρο της να πλησιάσει την πραγματικότητα.

Η Άρτεμις Μαντικού-Δρυμάκη γεννήθηκε το 1965 στο Τζόφινγκεν της Ελβετίας. Το 1969 επέστρεψε στη Ρόδο από όπου και κατάγονται οι γονείς της και μεγάλωσε εκεί. Στα 18της πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες.

Παντρεύτηκε το 1989 στην Κρήτη και από τότε μένει μόνιμα εκεί με τον άντρα και τον γιό της.

Είναι κόρη του Μαντικού Κώστα-Ντίνου, γνωστός σε όλους για την εθελοντική του προσφορά ως Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Κ. των CBer στο νησί της Ρόδου και μέχρι πρόσφατα υπεύθυνο στον καταυλισμό των προσφύγων και αυτή ήταν και η αφορμή που τον Μάιο του 2020 έκανε το πρώτο της βήμα ως συγγραφέας με το βιβλίο «BABA-Ντίνος στο δρόμο για το όνειρο» που παρουσιάστηκε στην αίθουσα «Ροδίνι».

Εγκαίνια Έκθεσης : Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ώρα 17:00μ.μ.

Διάρκεια Έκθεσης: Από 25 Νοεμβρίου εως 27 Νοεμβρίου

Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 17:00-20:00μ.μ.

Σάββατο & Κυριακή 10:00-13:00 και 17:00-20:00

Παραχώρηση χώρου: ΥΠΠΟΑ-Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδ/σου

Χορηγοί Επικοινωνίας: Ραδιόφωνα NOTOS NEWS 97,8 – ΜΕΛΩΔΙΑ 103,7- GALAXY 99 & 98.6

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing