Πραγματοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Διαδρομή Ελπίδας»,η 8 διαδρομή Ελπίδας την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 10.00 π.μ. Η δράση γίνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ.

Φέτος στόχος της διαδρομής είναι η παροχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού στα τρία νηπιαγωγεία και στον παιδικό σταθμό του Αρχαγγέλου. Επίσης η αγορά ενός απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Αρχάγγελο.
Οι πολίτες μπορούν να συνδράμουν στην δράση ως αρωγοί, όπως κάθε χρόνο, με το να προμηθευτούν μπλούζες και να περπατήσουν στη καταπράσινη διαδρομή καταλήγοντας στο « Σύλλογο Μικρόσωμων Αλόγων ΦΑΕΘΩΝ».
Η διαδρομή είναι 7-8 χλ, είναι μέτριας δυσκολίας, με αφετηρία την πλατεία Ηρώων στον Αρχάγγελο. Θα υπάρξει διάλειμμα στο ξωκκλήσι της Παναγίας Ελεημονήτριας, όπου θα γίνει ενημέρωση για την κοιλάδα του Αίθωνα, μιας και έχει ενταχθεί στην UNESCO.
Θα υπάρχει λεωφορείο από το Σαν Φραγκίσκο 8:30 π.μ για να μεταφέρει κόσμο στον Αρχάγγελο με επιστροφή περίπου στις 14:00. Επίσης λεωφορείο θα υπάρχει από τον τερματισμό ΦΑΕΘΩΝ για το χωριό Αρχάγγελο μετά το πέρας της πεζοπορίας.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing