Αλεξάνδρα Μπουνάτσα – «Ένα Γύρο Τον Κόσμο»
Νέο Album

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα μας παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο που έχει γενικό τίτλο «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» και τρίτο σε σειρά, αφού έχει ακόμα δύο δίσκους στο ενεργητικό της με το συγκρότημα Les Au Revoir. 

Μέσα από τα 10 τραγούδια που περιέχει ο δίσκος, μας καλωσορίζει στον δικό της μουσικό κόσμο. Ένα μικρό λεύκωμα ιστοριών και συναισθημάτων των τελευταίων δέκα χρόνων. Με εννέα πρωτότυπα τραγούδια και μια διασκευή, θα ταξιδέψουμε στην ανατολή, τη δύση, την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Το album σε προτρέπει να χορέψεις με το «Ένα γύρο τον κόσμο» και το «Luna Rossa», να χωρίσεις με το «Μεσάνυχτα» και το «Μη με κοιτάς», να ερωτευτείς με το «Τα πάντα μου» και το «Στον κόσμο τίποτα άλλο», να ταυτιστείς με το «Ο ήρωάς μου» και το «Κομμένα φτερά», να πονέσεις με το «Όπιο»… Θέλει να σου δώσει κουράγιο να τα καταφέρεις, σε όποιον στόχο έχεις θέσει, γιατί η ίδια η δημιουργία αυτών των δέκα τραγουδιών είναι αποτέλεσμα πολύ κόπου και αγάπης!

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του δίσκου έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οπτικοποιημένο το τραγούδι «Καλού Κακού», που είναι το νέο ραδιοφωνικό single του album. Είναι ένα τραγούδι σε electro swing ρυθμό που συνδυάζει τον φρέσκο νεανικό ήχο με το μπουζούκι σε μια διαφορετική μορφή απ’ ότι το έχουμε συνηθίσει.

Για ακόμη μία φορά η Αλεξάνδρα μας παρουσιάζει ένα κοινωνικού χαρακτήρα τραγούδι, το οποίο θίγει τη ματαιοδοξία, την επιρροή που ασκούν τα social media στον άνθρωπο, τα πρότυπα ζωής που μας επιβάλλονται, την έλλειψη ενσυναίσθησης και κριτικής σκέψης. Στο «Καλού Κακού» ακούγονται στίχοι από το ποίημα  της Καλλιόπης Κακλαμάνη «Ευκαιρία». Στο video του τραγουδιού συνεργάζεται για μία ακόμα φορά με τον σκηνοθέτη Πέτρο Σκούτα και παρέα διακωμωδούν τα πρότυπα ομορφιάς της σύγχρονης κοινωνίας, δίνοντας το δικό τους μήνυμα υπέρ του να είσαι απλά «Εσύ»!
 

Βρείτε το album «Ένα Γύρο Τον Κόσμο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3SMSdHO
iTunes/Apple Music: https://apple.co/49HInx2
Deezer: https://bit.ly/40IYnL7

Δείτε την YouTube album playlist:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing