ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
«ΙΟΥΛΙΑ»

Σύνθεση: Ανδρέας Κατσιγιάννης Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου 
Το τραγούδι τίτλων της σειράς  «Το προξενιό της Ιουλίας»!

Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει το τραγούδι «Ιουλία» από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας» σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο βραβευμένος σεναριογράφος Νίκος Απειρανθίτηςπου το όνομα του έχει συνδεθεί με πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. 

Η  Άλκηστις Πρωτοψάλτημε τη μαγευτική φωνή της, μας ταξιδεύει σε μια εποχή αθωότητας κι ένοχων μυστικών. Μέσα από τους στίχους της εξαιρετικής Λίνας Δημοπούλου που εναρμονίζονται πλήρως με τη δραματουργία της σειράς, παρουσιάζεται γλαφυρά μια ιστορία καταδικασμένης αγάπης, κοινωνικής καταπίεσης και στερεοτυπικών αντιλήψεων. H «Ιουλία» αποτυπώνει τη δύσκολη και «άκαμπτη» καθημερινότητα των ανθρώπων στην ελληνική ύπαιθρο στο τέλος της δεκαετίας του ’50. 

Η σύνθεση του σπουδαίου δημιουργού Ανδρέα Κατσιγιάννη αναδεικνύει τα ηχοχρώματα και το μουσικό ιδίωμα της εποχής με ένα μοναδικό, σύγχρονο και πρωτότυπο τρόπο. Καταφέρνει και ενώνει μουσικά το χθες με το σήμερα συνδυάζοντας το στοιχείο της ανατροπής και της ευαισθησίας ταυτόχρονα. Βασίζεται σε μουσικά όργανα όπως το κλαρίνο, το βιολί, το σαντούρι και το λαούτο, καθώς και σε μουσικά στοιχεία που κυριαρχούσαν τότε στην περιοχή της Θεσσαλίας και ακούγονταν στα μοιρολόγια και στα τραγούδια των θρύλων της παράδοσης. Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης υπογράφει και όλο το soundtrack της σειράς. 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σφραγίζει ερμηνευτικά μια εποχή αντιθέσεων, ξυπνάει μνήμες και φανερώνει κρυμμένες αλήθειες. Οι σκιές γίνονται αισθήσεις που μας παρασέρνουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση και πάθος. 

Οι «γυναικείες σιωπές» … απέκτησαν φωνή! 

Μια δυναμική μπαλάντα που θα αγγίξει τις καρδιές μας από το πρώτο άκουσμα! 

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στους χώρους των γυρισμάτων της σειράς μεταφέροντας με τον καλύτερο τρόπο την συγκινησιακή ατμόσφαιρα και το έντονο συναισθηματικό κλίμα. Τη σκηνοθεσίατου video clip υπογράφει ο Σταύρος Γκρόζας

 Δείτε το Music Video στο YouTube:

Το τραγούδι «ΙΟΥΛΙΑ» κυκλοφορεί από την DEEP MUSIC, το νέο label της Spicy.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing