Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας «Filerimos Trail to the Cross» που διοργανώνουν ο ΔΕΑΣ Δάφνη και ο Α.Ο. Ανταίος, με τα σημαντικότερα σημεία της προκήρυξης να αναφέρουν τα εξής:
«Ο Δωδεκανησιακός Εκπαιδευτικός Αθλητικός Σύλλογος Δάφνη Ρόδου συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό Όμιλο Ρόδου ο Ανταίος, το αθλητικό κατάστημα Vargas Sport, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τμήμα Αθλητισμού) και τον Δήμο Ρόδου, τον 2ο Αγώνα ‘’Filerimos Trail to the Cross’’, με την στήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, του Συνδέσμου Κριτών Δωδεκανήσου και της Δημοτικής Κοινότητας Ιαλυσού, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ρόδου και της Δασικής Υπηρεσίας Ρόδου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.
Πρόκειται για αγώνα ορεινού δρόμου & περιπέτειας στην περιμετρική διαδρομή της Φιλερήμου Ιαλυσού αλλά και στα μονοπάτια της, σύμφωνα με τους κανόνες και τις προδιαγραφές του ΣΕΓΑΣ, της WA, και της ITRA.
Ο αγώνας ορεινού δρόμου & περιπέτειας ‘’Filerimos Trail to the Cross’’ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
-ΤΟΠΟΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ:
Φιλέρημος, Ιαλυσός, Ρόδος – Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024.
-ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
Η εκκίνηση θα δοθεί στον δρόμο μπροστά στον υπαίθριο σταθμό της πυροσβεστικής που βρίσκεται πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.
-ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ:
Αγώνας Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας 6.500μ.
Αγώνας Ορεινού Δρόμου & Περιπέτειας 20.000μ.
Παιδικός Αγώνας Ορεινού Δρόμου 1.000μ.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ:
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8:30 για τα 20,000μ.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:30 για τα 6,500μ.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:30 για τον παιδικό αγώνα 1,000μ
-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
Κατηγορίες Ηλικίες Έτη Γέννησης Απόσταση Αγώνα ‘’FILERIMOS MOUNTAIN RUN’’
Κ18 – Κ20 – Κ23 – Α-Γ Κ18 ΚΑΙ ΠΑΝΩ 2008-2007-2006- Κ.Ο.Κ 20,000 μέτρα
6,500μ.
Κ16 Κ16 2009-2010 6,500μ
Κ16 – Κ14 – Κ12 – Κ10 & με συνοδεία ενηλίκων Κ16 και κάτω 2009-2010 και μικρότερα παιδιά
1,000 μέτρα
Για όσες-όσους δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα τους, μαζί με την υπεύθυνη δήλωση του νόμου 1599/86 (πιστοποίηση υγείας)* ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΙΒΟΥ.
Εάν είναι αθλήτριες-αθλητές σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. τότε υπεύθυνο για την συμμετοχή είναι το σωματείο και η κάρτα υγείας τους θα πρέπει να είναι σφραγισμένη και θεωρημένη το τελευταίο έτος. Η ισχύς του είναι για ένα (1) έτος.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ανεξάρτητοι δρομείς, τα αθλητικά σωματεία άλλων αθλημάτων και οι διάφορες οργανωμένες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.
Δηλώνετε υπεύθυνα, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετάσχετε στον ‘’Filerimo Trail to the Cross’’. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ. Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.
-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ – ΠΛΗΡΩΜΗ – ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Έναρξη εγγραφών έχει οριστεί η ημερομηνία, 31η Ιανουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη.
Λήξη των ηλεκτρονικών εγγραφών έχει οριστεί η Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.
Οι εγγραφές γίνονται με τους παρακάτω 4 τρόπους:
1) Ηλεκτρονικά μέσω της ATHLETOPIA στον παρακάτω σύνδεσμο https://event.athletopia.com/dafninosagonasvargasantaiosrun2024
2) Hλεκτρονικά με κατάθεση στον λογαριασμό της ALPHA BANK GR7301406420642002101085870 ή και με μεταφορά.
με την αιτιολόγηση (ονοματεπωνυμο – έτος γέννησης – email- τηλέφωνο, για τον αγώνα). Να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με την αίτηση συμμετοχής.
3) Στο αθλητικό κατάστημα VARGAS SPORT (2241039025 – Καναδά 54)
4) Στα αθλητικά σωματεία Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ (6973611311) & ΔΕΑΣ ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ (6940990197).
Ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ 20000μ.: 15 ΕΥΡΩ.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ 6500μ.: 10 ΕΥΡΩ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1,000m.: 1 παιδί 5 ΕΥΡΩ, 2+ αδέρφια 7 ΕΥΡΩ
Στην γραμματεία των αγώνων την ημέρα του αγώνα:
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ 20,000μ.: 20 ΕΥΡΩ.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΑ 6500μ.: 15 ΕΥΡΩ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 1000μ.: 1 παιδί 8 ΕΥΡΩ, 2+ αδέρφια 10 ΕΥΡΩ
Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κ. ΠΟΤΣΟ ΣΑΒΒΑ, Διευθυντή του Αγώνα (6973611311) ή με τον κ. ΔΙΑΚΟΝΙΚΟΛΑ ΣΑΒΒΑ, Τεχνικό Διευθυντή (6942475735) ή με τον κ. VARGA JOHAN, General Manager (6946565882).
Ταυτόχρονα με την Υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής Δηλώνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ καθώς και την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Όλα τα στοιχεία που αναφέρονται στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένα.
-ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:
Οι συμμετέχοντες αθλητές και δρομείς θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στην αίθουσα κλήσης προκειμένου να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους προσκομίζοντας απαραίτητα το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το αθλητικό δελτίο και κάρτα υγείας του αθλητή θεωρημένη σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ή την υπεύθυνη δήλωση υγείας.
-ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ!
20000μ.: Η εκκίνηση θα δοθεί στον δρόμο μπροστά στον υπαίθριο σταθμό της πυροσβεστικής που βρίσκεται πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.
Είναι χωμάτινη κυκλική διαδρομή μήκους 20,000 μέτρων με συνολική θετική υψομετρική διαφορά να φτάνει τα 816 μέτρα, με ψηλότερο σημείο τα 248 μέτρα.
6,500μ.: Η εκκίνηση θα δοθεί στον δρόμο μπροστά στον υπαίθριο σταθμό της πυροσβεστικής που βρίσκεται πριν τον δρόμο προς τον Φιλέρημο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.
Είναι χωμάτινη κυκλική διαδρομή μήκους 6,500 μέτρων με συνολική θετική υψομετρική διαφορά να φτάνει τα 251 μέτρα, με ψηλότερο σημείο τα 248 μέτρα.
1000μ.: Τα 1000 μέτρα παιδικού αγώνα θα έχουν το ίδιο σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Τα παιδιά μόνα τους ή και με τους συνοδούς τους μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν μέχρι τα 500 μέτρα που θα είναι η αναστροφή και θα επιστρέψουν στο τερματισμό.
-ΕΠΑΘΛΑ:
Ο 1ος, 2ος, 3ος του αγώνα θα λάβουν Κύπελλο και μετάλλιο.
Η 1η, 2η, και 3η του αγώνα θα λάβουν Κύπελλο και μετάλλιο.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής.
Σε όλα τα παιδιά του αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του παιδικού αγώνα.
-ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρό. Επίσης, σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Διασώσεων και Σαμαρειτών (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ρόδου – Oμάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ρόδου – Πολιτική Προστασία Ρόδου – Ελληνική Ομάδα Διάσωσης), θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά σε σημεία που χρήζουν προσοχής, παροχής πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.
-ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ & ΠΑΚΕΤΩΝ ΑΓΩΝΑ:
Οι αριθμοί και τα πακέτα αγώνα, θα παραλαμβάνονται από την Αίθουσα Κλήσης – Γραμματεία, 30΄ πριν την έναρξη του αγώνα ορεινού δρόμου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στην Γραμματεία μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα δρόμου ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.
-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ:
GENERAL MANAGER: VARGAS JOHAN
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: ΠΟΤΣΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΙΑΚΟΝΙΚΟΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ: ΔΙΑΚΟΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Ο. ΑΝΤΑΙΟΣ: ΒΟΛΑ ΜΑΡΙΑ
-ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ:
Τεχνικοί Υπεύθυνοι ορίζονται: Ο Πότσος Σάββας, Διευθυντής του αγώνα και προπονητής του Α.Ο. Ανταίος και ορισμένος από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας ως μέλος της διευρυμένης τεχνικής επιτροπής Δωδεκανήσου, καθώς επίσης και ο Διακονικόλας Σάββας, Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα, υπεύθυνος αθλητικών προγραμμάτων του Δ.Ε.Α.Σ. ΔΑΦΝΗ ΡΟΔΟΥ, πρώην Τεχνικός Σύμβουλος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Δωδεκανήσου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής του Διεθνή Μαραθωνίου της Ρόδου, σύμφωνα με τους κανονισμούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της WA, και σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη των αγώνων».

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing