Ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου

Σε ένα από τα πιο όμορφα και εμβληματικά μέρη του νησιού των Ιπποτών, στη ναυαρχίδα των Δωδεκανήσων, τη Ρόδο, θα βρεθεί ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης της ποίησης και του έρωτα Γιώργος Χατζηνάσιος. Σε μια συναυλία στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου που διοργανώνει ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ με την στίρηξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 στις 21:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη, αλλά μόνο με προκρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 22410 27427 & 22410 26385.

Έχοντας συμπληρώσει περισσότερο από μισό αιώνα παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας, πλαισιωμένος από 2 εκπληκτικούς ερμηνευτές που για περισσότερο από 15 χρόνια αποτελούν τους μόνιμους συνεργάτες του, τον Σπύρο Κλείσσα και την Μαίρη Στεφανακίδη, συμπράττει με τη Μικτή Χορωδία Δήμου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Μιχάλη Καλαεντζή, σε ένα 2ωρο μουσικό πρόγραμμα αναδρομής σε όλη τη σπουδαία καλλιτεχνική διαδρομή του. Συμμετέχει επίσης η παιδική χορωδία Amabile του επικοινωνιακού & μορφωτικού ιδρύματος της Ι. Μ. Ρόδου.

Βιρτουόζος εκτελεστής στο πιάνο, έχει χαρακτηριστεί ως άνθρωπος ορχήστρα, ο μουσικοσυνθέτης παίζει τα κομμάτια του με αριστοτεχνικό τρόπο, βάζοντας άλλες φορές στην ερμηνεία του στοιχεία τζαζ, άλλοτε στοιχεία ροκ και άλλοτε στοιχεία κλασσικής μουσικής, ενθουσιάζοντας πάντα το κοινό στις εμφανίσεις του.

Έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους ερμηνευτές της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Γιάννης Πάριος, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιώργος Νταλάρας ο Πασχάλης, η Μαρινέλλα, η Δήμητρα Γαλάνη, η Νανά Μούσχουρη, η Τάνια Τσανακλίδου κ.α.

Στην παράσταση, την επιμέλεια της οποίας έχει ο Νίκος Δημητρόπουλος, θα ακουστούν μελοποιημένες δημιουργίες του συνθέτη κορυφαίων ποιητών και στιχουργών, όπως ο Οδυσσέας Ελύτης (μονόγραμμα), ο Νίκος Γκάτσος (εντεκάτη εντολή), ο Μάνος Ελευθερίου, ο Μιχάλης Μπουρμπούλης, ο Γιάννης Καλαμίτσης, η Σώτια Τσώτου, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να γίνει ένα μαζί του δημιουργώντας μια μεγάλη χορωδία που ερμηνεύει τραγούδια, όπως “Τα γαλάζια σου γράμματα”, “Πως”, “Καμιά φορά”, “Αγάπη μου”, “Είσαι ποτάμι”, “Ποιος να συγκριθεί μαζί σου”, “Τι θέλεις να κάνω”, “Άγγιγμα ψυχής”, “Άνοιξε το παράθυρο”, “Αφιλότιμη” και πλήθος άλλων πασίγνωστων επιτυχιών του συνθέτη.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing