«Κράτα με να σε κρατώ»

Παρουσίαση βιβλίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Συστηματικού Ερυθηματώδη Λύκου, ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «Θάλεια», οι εκδόσεις «Lebee» και τα Εκπαιδευτήρια  «Ροδίων Παιδεία», πραγματοποιούν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 στις 12:00 στα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της κ. Θάλειας Γεωργά «Κράτα με να σε κρατώ».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, η συγγραφέας του βιβλίου κ. Θάλεια Γεωργά, ο κ. Ιωάννης Υψηλάντης, ιατρός Ηπατολόγος, και ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία». Το κλέισιμο της παρουσίασης θα κάνει η  κ. Ελένη Κανδυλάκη, Ψυχολόγος Msc, Διευθύντρια του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «Ροδίων ανάδρασις».

Ακολουθούν λίγα λόγια για το βιβλίο από τη συγγραφέα.

«Το βιβλίο «Κράτα με να σε κρατώ» είναι ένα παραμύθι, μια αλλιώτικη ιστορία για μικρούς και μεγάλους.  Η συγγραφή του ξεκίνησε για να απαντήσω στα πως και στα γιατί των μικρών μου τότε εγγονιών, της Θαλείτσας και του Μανωλάκη μου… Τι είναι το αυτοάνοσο νόσημα… και πως κατάφερα να κάνω «φίλο» μου έναν λύκο… Για την ολοκλήρωση αυτού του παραμυθιού, ευχαριστώ από καρδιάς, την γλυκύτατη Κάτια Παλάσκα, εικονογράφο, που έδωσε χρώμα στο παραμύθι μου… Συντροφιά με τις ζωγραφιές της αγαπημένης μου εγγονής Θάλειας και της μικρής μου Πένυς. Τέλος, ευχαριστώ το «φίλο» μου το λύκο, γιατί χωρίς αυτόν, δεν θα έβρισκα τον δρόμο μου, δεν θα γνώριζα τον εαυτό μου… τις αντοχές μου και τους φίλους μου. Δεν θα έφτανα έως το σήμερα!

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό της Ρόδου. Σας περιμένουμε.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing