Το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ρομπέρ Σουμάν (Centre européen Robert Schuman in Scy-Chazelles, France) και την οικονομική υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Citizens, equality, rights and values – CERV”, διοργανώνουν μία εκδήλωση της σειράς Local2European με θέμα “Ευρώπη και Μέση Ανατολή: Η κατάσταση σήμερα, προκλήσεις και ευκαιρίες για το αύριο”.

Τρεις εξαιρετικοί επιστήμονες θα μιλήσουν, μέσα από μία διαδραστική διαδικασία, για τα θέματα της Μέσης Ανατολής, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη και πως επηρεάζει την Ευρώπη και την Ελλάδα, από τρεις διαφορετικές οπτικές.

Το πάνελ αποτελούν:

Στέφανος Βαλλιανάτος
Διδάκτωρ Διεθνών Σχέσεων, Διευθυντής Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, συν-Επικεφαλής Ελληνικού Δικτύου του Ιδρύματος Anna Lindh, Στέλεχος της Φωτόεσσα ΙΚΕ.

Ελευθερία Φτακλάκη
Διεθνολόγος/Πολιτικός Επιστήμων, Διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων / Post Doc Senior Researcher, Διδάσκουσα στο τμ. Κοινωνιολογίας του Παν/μίου Αιγαίου, Συντονίστρια νησιωτικού παρατήματος Αιγαίου της ΕΕνΟΕ (Ελληνική Ένωση για την Ομοσπονδία της Ευρώπης)

Γαβριήλ Χαρίτος
Adjunct Lecturer, Πανεπιστήμιο Μπεν-Γκουριόν (Ισραήλ)
Ερευνητής του ΕΛΙΑΜΕΠ

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Μιχαήλ Γ. Καβουκλής, Διεθνολόγος/Πολιτικός Επιστήμων (MA), Πρόεδρος του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Πτέρυγα του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023, στις 19:30 και θα μεταδοθεί και ηλεκτρονικά μέσω Zoom (https://us06web.zoom.us/j/88192723754).

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing