Η πανέμορφη, γραφική Νίσυρος, ένας τόπος με άγρια ομορφιά και σπουδαία ιστορική διαδρομή. ο πόλος έλξης  επισκεπτών με  απαιτήσεις, και ταξιδιωτών που αγαπούν τη φύση,  και αυτό το καλοκαίρι συνδυάζει μοναδικά το τοπίο του ηφαιστείου, τις παραλίες της, την παράδοση και τις γεύσεις της με το πολιτισμό.

Ο Δήμος Νισύρου πραγματοποιεί ένα φεστιβάλ που καλύπτει όλα τα γούστα στη μουσική και κυρίως θα  ανταμείψει  όσους βρεθούν στο μαγικό τοπίο της για διακοπές αλλά κι αυτούς που ζουν και δραστηριοποιούνται στο  νησί των Δωδεκανήσων. Ένα φεστιβάλ όραμα του δημάρχου Νισύρου κ.  Χριστοφή Κορωναίου που θέλει ν αναδείξει  πέρα από την  μοναδικότητα της Νισύρου ( που την έχουν κάνει αγαπημένο προορισμό πολλών ανθρώπων του πνεύματος & καλλιτεχνών- όπως ο Νίκος Παπάζογλου)  και την πολιτιστική της ταυτότητα.

Η έναρξη του φεστιβάλ γίνεται με ένα σπουδαίο συνθέτη αναγνωρισμένο παγκοσμίως. Ο λόγος για τον Goran Bregovic που θα ανοίξει τη γιορτή πολιτισμού στο νησί του ηφαιστείου με μια καλοκαιρινή γιορτή συναισθημάτων. Μια γιορτή γεμάτη με ήχους γνώριμους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια. Στην πορεία η μουσική μας παράδοση θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη, στη Μικρασία, στα νησιά και φυσικά στο χρόνο με ονόματα όπως η Γλυκερία, τα Στρατάκια, η Ελένη Βιτάλη κ.α.

Την αυλαία θα ρίξουν δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες που παρέα θα ξεσηκώσουν, θα συγκινήσουν και θα μας ταξιδέψουν, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με άξονα τη κλασική μουσική, τον κινηματογράφο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα  θα ανακοινωθεί αρχές Ιουνίου. Διοργάνωση επιτροπή πολιτισμού Δήμου Νισυρίων Δήμητρα Καφεντζιδάκη & Ιωάννης Τριανταφύλλου. Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ Νισύρου  έχει ο  Δημήτρης Μίχαλος  και την παραγωγή η Fantasia Music.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing