Τι αμαρτίες πληρώνουμε αναρωτιέται η θεατρική ομάδα Πράξις

Η θεατρική ομάδα Πράξις επιστρέφει με μια κωμωδία που κλείνει το μάτι σε αυτό που θεωρούμε πως είμαστε ανοικτοί, ικανοί, και  εκπαιδευμένοι να κατανοούμε και ν’ αποδεχόμαστε την διαφορετικότητα.

Η Πράξις έρχεται με την κωμωδία “Τι αμαρτίες πληρώνουμε” σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη από 31 Μαρτίου ως 9 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο να μας κάνει να γελάσουμε αλλά και να αναρωτηθούμε πόσο εύκολα θ αγκαλιάζαμε κι εμείς το διαφορετικό όταν χτυπάει τη πόρτα μας και όχι όταν μιλάμε για αυτό σε θεωρητικό επίπεδο.

Βασισμένο στην αντίστοιχη επιτυχημένη ταινία, το έργο παρουσιάζει τον Τιμόθεο και τη Βενετία, ένα τακτοποιημένο ζευγάρι συνταξιούχων φύσει θέσει συντηρητικών με 4 κόρες με διαφορετικές προσωπικότητες και κυρίως “διαφορετικές” επιλογές συζύγων, απανωτά τα χτυπήματα για το ζευγάρι που αλλιώς είχε φανταστεί τους γαμπρούς του, τα εγγόνια του και τη ζωή του.

‘Όταν η παγκοσμιοποίηση σου χτυπά την πόρτα, όταν έρχεται η ώρα όσα έλεγες  στα λόγια να γίνουν πράξη και ζωή τότε είναι η ώρα που ξεσκεπάζεται ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και τα βαθιά ριζωμένα πρότυπα περί ευτυχίας και κανονικότητας.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια  υπογράφει η Ανδρομάχη Μπατζούκη, τη μουσική επιμέλεια η Ζαφειρία Βασιλοπούλου και βοηθοί σκηνοθέτη είναι ο Βασίλης Λόγγος και η Ιφιγένεια Παπανικολάου  .

Παίρνουν μέρος οι: Γιάννης Αποκούραστος, Ζαφειρία Βασιλοπούλου, Νικήτας Κατσουράκης ,Χρυσούλα Κόζα, Μίσσυ Κώστα, Βασίλης Λόγγος, Γιάννης Μακρής, Ελένη Μικρομανώλη, Ανδρομάχη Μπατζούκη,Ιφιγένεια Παπανικολάου, Γιάννης Παστρικός, Καθολική Περνάρη, Κατερίνα Τουβρά, Κώστας Χαρτοφύλλης.

Εισιτήρια προπωλούνται :
Music spot -Πάρης Κατσέλας ( Εθν Αντιστασης 83)
People & People ( Εθν . Μακαρίου )
Πλατής κοσμηματοπωλείο ( Κωνστ. Υδραίου 64 )

Τιμή εισιτηρίου προπώλησης 10 ευρώ .
Στο ταμείο 12 ευρώ.
Εισιτήρια φοιτητών και ανέργων 9 ευρώ .

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing