Ρεσιτάλ πιάνου με τη Λουίζα Κουλά

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) παρουσιάζει ρεσιτάλ πιάνου με τη Λουίζα Κουλά, σε έργα Φρανκ, Τουρίνα, Κωνσταντινίδη και σε πρώτη εκτέλεση τη σουίτα της ίδιας για πιάνο και σκηνική δράση με τίτλο «Έξι εικόνες για τον ήρωα Μίχαλο Ρούση».

“Η επένδυση στον Πολιτισμό αποτελεί συνειδητή μας επιλογή, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας. Όλα αυτά που συγκροτούν τον Πολιτισμό -πέρα από τις υποδομές- έχουν πίσω τους δημιουργούς, ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για ένα καλό αποτέλεσμα. Η πρόκληση είναι συγκεκριμένη: πώς όλοι αυτοί θα μπορούν να ζουν από τη δουλειά που κάνουν και η Ρόδος να αναβαθμίζεται διαρκώς, να παράγει καλλιτεχνικό πλούτο που συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της έννοιας του Πολιτισμού, στην αυτονόητη ανάδειξη και συντήρηση των πολιτιστικών μας υποδομών, που αποτελούν ζωντανό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και της ταυτότητάς μας, και βεβαίως δεν είναι σε καμία περίπτωση πολυτέλεια” τονίζει ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης.

“Ο Πολιτισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία. Αυτό επί δημαρχίας Αντώνη Β. Καμπουράκη αποτυπώνεται με τη γενναία χρηματοδότηση του ΔΟΠΑΡ από την πρώτη χρονιά της θητείας του. Το ρεσιτάλ πιάνου με την κα Κουλά περιλαμβάνεται στην απόφαση του Δημάρχου για τη στήριξη της δημιουργικής οικονομίας του τόπου μας”. δηλώνει ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, την Τετάρτη 23 Αυγούστου και ώρα 21:30.

Συμμετέχουν οι χορογράφοι – χορεύτριες Μαριάννα Παπακωνσταντίνου και Αργυρένια Ρούσσου.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing