Θοδωρής Βουτσικάκης – «Το Πρώτο Μου Τριαντάφυλλο»
Νέο Τραγούδι & Music Video

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης επανέρχεται δυναμικά, στη δεύτερη δισκογραφική σύμπραξή του με τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου και μας ταξιδεύουν στις μουσικές του κόσμου, ερμηνεύοντας μοναδικά «Το Πρώτο Μου Τριαντάφυλλο».

«Το Πρώτο Μου Τριαντάφυλλο», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, είναι ένα παραδοσιακό τραγούδι της Αρμενίας σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και διασκευή δική της και του Αρμένικης καταγωγής συνθέτη Ara Dinkjian, με τον οποίον η σπουδαία στιχουργός ξανασυναντιέται 30 χρόνια μετά τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες τους.

Το single, το πρώτο solo τραγούδι του Θοδωρή Βουτσικάκη μετά το διεθνές ντουέτο «Una Mujer/ Μια Γυναίκα» με την Dani Klein των Vaya Con Dios, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερης αισθητικής music video, στο οποίο η αισθαντική φωνή του και οι εικόνες μας ταξιδεύουν με τρόπο ονειρικό στα πιο βαθιά ανθρώπινα συναισθήματα. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Παπαδάκος. 

«Το Πρώτο Μου Τριαντάφυλλο» είναι ένα δυνατό πρώτο σήμα από το ομότιτλο album που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, στο οποίο ο Θοδωρής Βουτσικάκης συναντιέται ξανά, μετά την πολυαγαπημένη «Όμορφη Ζωή», με την ποιήτρια του ελληνικού τραγουδιού Λίνα Νικολακοπούλου. 

Παράλληλα, «Το Πρώτο Μου Τριαντάφυλλο» δίνει τον τίτλο και στις φετινές καλοκαιρινές συναυλίες του Θοδωρή Βουτσικάκη, που ξεκινούν από τη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 2 Ιουλίου στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.

Βρείτε «Το Πρώτο Μου Τριαντάφυλλο» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/to-proto-mou-triantafyllo

Δείτε το video:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing