ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ: Διακήρυξη  WDoR 2023
19 Νοεμβρίου 2023: Τρίτη Κυριακή του Νοέμβρη.

Την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης, ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ αυτούς που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε τροχαία δυστυχήματα και τις οικογένειες και τους φίλους τους, αναζητούμε καλύτερη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ στα θύματα και τους αγαπημένους τους και καλούμε τις κυβερνήσεις και άλλους ενδιαφερόμενους να ΔΡΑΣΟΥΝ για να αποτρέψουν περισσότερες τραγωδίες στους δρόμους του κόσμου.

Αυτή είναι μια σημαντική ημερομηνία για την κοινότητα των ΜΚΟ μας και μια ευκαιρία για εμάς να ενωθούμε με μια φωνή και να μας ακούσουν.

ΘΥΜΗΣΟΥ: Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης τα Θύματα Τροχαίων συγκεντρωνόμαστε, για να θυμηθούμε τους αμέτρητους ανθρώπους των οποίων η ζωή έχει αλλοιωθεί αμετάκλητα, λόγω τροχαίων δυστυχημάτων.  Πέρα από τα ψυχρά στατιστικά στοιχεία και τους φευγαλέους τίτλους, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τον βαθύ και διαρκή αντίκτυπο που έχουν αυτά τα γεγονότα στις ζωές των ατόμων, των οικογενειών και της κοινωνίας στο σύνολό της.

Σας προσκαλούμε,

 Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 & ώρα 12:00, στην Επιμνημόσυνη Δέηση που θα τελεστεί  στο «Παρτέρι των Ευχών» αφιερωμένο στα Θύματα Τροχαίων Δυστυχημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ: Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, χιλιάδες άνθρωποι τραυματίζονται με μόνιμες συνέπειες και πολλοί άλλοι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα. Θυμόμαστε και τιμούμε όσους πρέπει να μάθουν να «ζουν με τον αντίκτυπο» ενός τροχαίου δυστυχήματος. Το συναισθηματικό βάρος που φέρουν τα θύματα και οι οικογένειές τους είναι συχνά σιωπηλό αλλά συντριπτικό. Κάθε θάνατος είναι μια τραγωδία που αφήνει ένα κενό που είναι αδύνατο να καλυφθεί στις οικογένειες. Κάθε σοβαρός τραυματισμός περιλαμβάνει σωματική αναπηρία και ψυχολογικό τραύμα που επηρεάζει επίσης την ποιότητα ζωής, την αυτονομία και την αυτοεκτίμηση των ανθρώπων. Η πλειοψηφία είναι αόρατα θύματα που δεν λαμβάνουν επαρκή απάντηση μετά τη συντριβή. Εκτός από τον προσωπικό αντίκτυπο, τα τροχαία δυστυχήματα έχουν αντίκτυπο στην  κοινωνία, καθώς τα έξοδα που σχετίζονται με ιατρικές θεραπείες, αποκατάσταση, μακροχρόνια φροντίδα και απώλεια παραγωγικότητας εργασίας είναι συντριπτικά. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το οικονομικό κόστος των τροχαίων δυστυχημάτων είναι συγκλονιστικό, αντιπροσωπεύοντας το πρόβλημα της δημόσιας υγείας και απαιτεί άμεση δράση.

ΔΡΑΣΕ: Σε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων, καλούμε την κοινωνία, τις κυβερνήσεις και τους θεσμούς προκειμένου να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων, την υποστήριξη των θυμάτων και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος οδικής ασφάλειας στο οποίο όλοι μπορούν να ζήσουν χωρίς φόβο. Ας θέσουμε την οδική ασφάλεια ως προτεραιότητα, στη μνήμη των θυμάτων και προς τιμήν αυτών που ζουν με τις συνέπειες. Ας λάβουμε μέτρα, ας ευαισθητοποιήσουμε και ας εργαστούμε μαζί για ένα μέλλον όπου τα τροχαία δυστυχήματα θα είναι μια θλιβερή ανάμνηση του παρελθόντος και όχι η σημερινή πραγματικότητα.

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing