Μελίνα Κανά & Panik Oxygen ανανέωσαν τη συνεργασία τους!

Η Μελίνα Κανά και η Panik Oxygen συνεχίζουν μαζί στο δρόμο της δημιουργίας, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε το 2017 και έχει χαρίσει σπουδαία τραγούδια.

Η σπουδαία κι αγαπημένη ερμηνεύτρια και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, υπέγραψαν τα νέα συμβόλαια μέσα σε κλίμα χαράς, δηλώνοντας έτοιμοι για τα επόμενα κοινά μουσικά βήματα που θα «μαγέψουν», όπως πάντα, το κοινό.

Η Μελίνα Κανά έχει καταφέρει να χαράξει τεράστια πορεία στη μουσική βιομηχανία, με την καριέρα της να μετρά πάνω από 35 χρόνια διαρκούς παρουσίας. Η εξαιρετική φωνή και τα ιδιαίτερα γυρίσματά της την καθιστούν μοναδική, αλλά και μία από τις σταθερά αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού.

Η συνεργασία της Panik με την Μελίνα Κανά έχει χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές. Η αρχή έγινε με το single «Αγάπα Με Και Πούλα Με» και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιτυχημένα singles όπως το «Παλιά Πληγή» που «έντυσε» σκηνές της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», καθώς και το album «Σπίθα», με 9 εμπνευσμένες συνθέσεις του Θέμη Καραμουρατίδη, από το οποίο ξεχώρισαν τραγούδια όπως τα «Σπίθα», «Όταν Τελειώνει Άλλη Μια Μέρα», «Αγρίμι» και «Αξίζει».

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing