Ηλίας Παλιουδάκης – «Ματωμένο Δοξάρι»
Μουσική: Νίκος Τερζής – Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας
Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Με το «Ματωμένο Δοξάρι», ένα ιδιαίτερο τραγούδι που ερμηνεύει ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζουν να μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές με τα τραγούδια του υπερεπιτυχημένου soundtrack για τη σειρά «Σασμός».

Το «Ματωμένο Δοξάρι», που συνδυάζει αρχαιοελληνική μουσική και παραδοσιακή κρητική λύρα, αλλά και καθηλωτικούς στίχους, είναι ένα τραγούδι που οι δημιουργοί του αφιερώνουν στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ντύνοντας την καθηλωτική σειρά του Alpha, το «Ματωμένο Δοξάρι» μιλά για όλα τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους πρωταγωνιστές, όπως ο πόνος, η οργή και η δύναμη ψυχής, μέχρι να φτάσουν στον «Σασμό».

Το «Ματωμένο Δοξάρι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen όπως όλα τα τραγούδια της καθηλωτικής κι επιτυχημένης σειράς του Alpha, δίνει συνέχεια στο soundtrack της φετινής σεζόν. Προηγήθηκαν τα «Φιλάω Σταυρό» με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση«Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά«Θνητοί Θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα«Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου«Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση«Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο.

Δείτε το lyric video:

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing