Νέο album

 «Τρίτη Νύχτα» από τον Χρήστο Μπότση

Ο Χρήστος Μπότσης μας παρουσιάζει το πρώτο του ολοκληρωμένο album με τίτλο «Τρίτη Νύχτα», που κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Cobalt Music.

 Ήδη έχουμε ακούσει και αγαπήσει την «Ασπιρίνη», μία νέα, δροσερή διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Κώστα Τσίρκα, που πρωτογνωρίσαμε με τη φωνή της Νατάσσας Μποφίλιου, αλλά και το ντουέτο του Χρήστου με τον σπουδαίο Κώστα Μακεδόνα στο τραγούδι «Καινούργιοι άνθρωποι» του Νίκου Μωραΐτη και του Γιώργου Κυριάκου. Την ενορχήστρωση αυτών των τραγουδιών, αλλά και όλου του album υπογράφει ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος.

Ο Χρήστος Μπότσης υποδέχεται την Άνοιξη και παράλληλα υποδεχόμαστε το ολοκληρωμένο του album με 4 νέα τραγούδια με τίτλο «Τρίτη Νύχτα», δανεισμένο από το ομότιτλο τραγούδι της Λίνας Δημοπούλου και του Θέμη Καραμουρατίδη, ερμηνευμένο με τον ενθουσιασμό ενός νεότατου ερμηνευτή που μας υπόσχεται πολλά για το μέλλον!

Το τραγούδι  «Έτσι γενικά», μία δυναμική, ερωτική μπαλάντα της Στέλλας Καμπανού και του Αλέξανδρου Κούρου είναι το δεύτερο ντουέτο του album που το μοιράζεται ερμηνευτικά με τον Νίκο Μερτζάνο, ο οποίος έχει γράψει και τη μουσική της γλυκόπικρης μπαλάντας «Η αγάπη δεν ξεχνά», σε στίχους του Σταύρου Σταύρου. Το πιο εσωστρεφές και “σκληρό” τραγούδι «Μια μέρα πρέπει» έχει τους δυναμικούς στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου και τη μουσική του Αλέξανδρου Κούρου.

 Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering των τραγουδιών «Ασπιρίνη» και «Καινούργιοι άνθρωποι» έγιναν στο Studio Praxis από τον Κώστα Παρίσση, ενώ τα υπόλοιπα τραγούδια («Τρίτη Νύχτα», «Η αγάπη δεν ξεχνά», «Μια μέρα πρέπει» και «Έτσι γενικά») έγιναν στο Studio Subway από τον Γιάννη Παξεβάνη

Ακούστε τα τραγούδια του album στο YouTube
στο κανάλι της Cobalt Eclectic: ΕΔΩ

What's your reaction?
0cool0bad0lol0sad

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του σταθμού μας!

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from London, New York, Los Angeles, beyond

Subtitle
Install our free App:

Some description text for this item

Subtitle
Submit

Some description text for this item

Keep me up-to-date via email with the latest news, pre-sales and more from Rare Radio Store

© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing
© copyright 2024. All Rights Reserved. Design & Development by Three Sixty Marketing